Tko smo mi

Obiteljska tvrtka koja se trudi stvoriti nešto novo

Tvrtka je registrirana u Trgovačkom sudu u Osijeku u 11 mjesecu 2015. godine, sa nizom djelatnosti, od kojih je na prvom mjestu: Proizvodnja funkcionalnih dodataka prehrani. Enerhon je mala obiteljska tvrtka, od četiri člana s visokom stručnom spremom iz tehničkih i biotehničkih znanosti. Posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, prateći knjigovodstveni servis, te vlastiti prostor s potpunom infrastrukturom. Do sada tvrtka posluje pozitivno, iako je prvi top proizvod: „Med bake Rozalije“ u završnoj fazi promotivnog proboja na tržište.

Plan i vizija tvrtke za ovu godinu su postupni razvoj palete energetski i/ili nutritivno visokovrijednih prehrambenih proizvoda i funkcionalnih dodataka prehrani. Svi proizvodi osmišljeni su i razvijeni na osnovama višegodišnjeg znanstveno-stručnog istraživanja člana obitelji, inovatora i sveučilišnog profesora, koji tvrtku podržava kao znanstveno-stručni suradnik. Kao j.d.o.o. Enerhon nije u sustavu PDV-a, sve dok prema rezultatima poslovanja ne bude morao prijeći na model poslovanja tvrtki razine d.o.o.

Kako radimo

Jednostavno ali učinkovito

Proizvodnja je 100% ponovljiva i ustaljena, sljedivost i stalnost sastava osigurani, trenutno manufakturna proizvodnja u šarži od 50 do 100 kg. Zbog fizikalnih i biokemijskih zahtijeva, proces proizvodnje ima dinamiku i protokol koji se mora poštovati i on određuje broj šarži proizvodnje mjesečno. Druga je stvar i mogućnost povećanja kapaciteta proizvodnje jedne serije, postoji i moguće je, što ovisi o potražnji tržišta.

U postupku je ishođenje notifikacije dodatka prehrani pri Ministarstvu zdravlja RH, priprema tablice s energetskim i hranjivim vrijednostima, s GS1 Croatia ugovaranje, dodjela i kupovina seta EAN-13 do 10 vrsta proizvoda (10 bar kodova), priprema za tisak novih etiketa za jedinična pakiranja, naljepnice za nanošenje LOT i drugih potrebnih brojeva i datuma, te probni otisak i izrada dvije atraktivne kutijice, prema našem originalnom dizajnerskom rješenju.

ČLANAK IZ ČASOPISA "PODUZETNIK" br. 112

MED-BAKE-ROZALIJE-PRIČA-Poduzetnik_112_preview

Podaci o tvrtki

Novogradiška 45 31000 OSIJEK
MB 4452399
OIB 52487154232
IBAN HR4924840081107489110
e-mail: enerhon@gmail.com
Mob: 095 903 52 97
Praonica: 031 573 624